Dünyayı etkisi altına alan Covid19 (korona) adlı virüs sebebiyle Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından gece-gündüz dezenfektasyon işlemleri devam ediyor
Vatandaşı virüs konusunda duyarlı olmaya davet eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; “ Corona Virüs tedbirleri kapsamında Çaydeğirmeni'nde gece-gündüz demeden cadde, sokak, çocuk parkları ve durakların ilaçlama çalışmaları belediye ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık bakanımız da dediği gibi bu virüse karşı sizleri sabırlı ve dirayetli olmaya davet ediyorum. Gerekmedikçe evimizden ayrılmamalı ve kişisel temizliğimize her zamankinden daha fazla dikkat etmek durumundayız.
Bu virüsü ülkemizden en az etkiyle atlatmak bizim elimizde sizleri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Devlet millet el ele verip bu süreci hep birlikte atlatacağız.” dedi







