Advert
Advert
Advert

İBRAHİM TIĞ, MHP DEVREK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

İbrahim Tığ, MHP Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu

İBRAHİM TIĞ, MHP DEVREK TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 1624 kez okundu.
Advert

 

 

   Sercan Kapusuz

   Gazetemiz yazarı İbrahim Tığ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrek İlçe Örgütünü ziyaret etti.

    MHP Devrek İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulunan İbrahim Tığ burada MHP Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan ve Kadın Kolları Başkanı Nursel Atar’la görüştü.

    İbrahim Tığ, Bölge Haber’in yeni yerine taşınması nedeniyle MHP Teşkilatının kendilerine yaptığı ziyareti anımsatarak, “Yeni büromuzda bizleri yalnız bırakmayan başkan Erol Kaptan ve yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağolun.”diye konuştu.

    Daha sonra Devrek’in kültür ve sanatına yönelik İbrahim Tığ, Başkan Kaptan ile yöneticilere bilgi verdi görüş alışverişinde bulundu. Başkan Erol Kaptan da, İbrahim Tığ’a Devrek kültür ve sanatına yaptığı katkılar ve ortaya koyduğu başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

   Tığ, teşkilatın kütüphanesine kaydedilmek üzere, 3. Baskısı yapılan Rüştü Onur /Şiirleri, Yazıları, Mektupları ve Ardından Yazılarlar ile 2. Baskıya ulaşan Söğe adlı öykü kitabını hediye etti.

    Başkan Erol Kaptan ve Yöneticiler, İbrahim tığ’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Ziyarete Eski Devrek MHP İlçe Başkanı Şaban Bulut da katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ