Advert
Advert
Advert

YÖNETMEN ÇALTEPE’DEN YENİ KİTAP

Tığ, kitabı büyük bir keyifle okuyacağını belirterek, “Okuyucusunun bol olması, hayırlı ve uğurlu olması” dileğinde bulundu.

YÖNETMEN ÇALTEPE’DEN YENİ KİTAP
Bu içerik 1924 kez okundu.
Advert

 

    Yeter Kömeçci

     Devrekli Yönetmen Erkan Çaltepe, gazetemizi ziyaret ederek yazar-şair İbrahim Tığ ile görüştü. Bölgemizde çektiği “Lain” filmiyle tanınan usta yönetmen Erkan Çaltepe Dörtlük Yayınları arasında çıkan ve lirik şiirlerden oluşan kitabı “Şeytani Karanti”na hakkında bilgi verdi ve kitabın bütün satış noktalarında yer aldığını, anlattı. Kitabını, İbrahim Tığ’a imzalayan Erkan Çaltepe, okumaktan mutlu olacağının altını çizdi. Tığ da kitabı büyük bir keyifle okuyacağını belirterek, “Okuyucusunun bol olması, hayırlı ve uğurlu olması” dileğinde bulundu.

     Tığ da Çaltepe’ye Kaynak yayınları arasında çıkan ve 3. Baskısı yapılan “Rüştü Onur/Şiir-Yazıları ve Mektupları” adlı kitabını hediye etti.

ŞEYTANİ KARANTİNA

     Devrekli Yönetmen Erkan Çaltepe’nin “Şeytani Karantina” adlı kitabı Dörtlük Yayınları arasında çıktı.

    Mansur şiir, novella, öykü, deneme ve masal türlerini içeren lirik şiirleri içeren kitap 183.sayfadan oluşuyor.

     Kitabının bütün satış noktalarında ve internet ortamında satışa sunulduğunu belirten Çaltepe, okurların rahatlıkla bu kitaba ulaşabileceklerini, belirtti.

     Kitabını, Devrek’in Adatepe Köyü Kadın Evliyalarından biri olan Dudu Hatun’a adadığını anlatan Yönetmen Erkan Çaltepe, “Naacal güncesi  modern Bektaşi Tasavvuf Felsefesinden beslenmiştir, bu felsefenin kalıntılarına günümüzde bölgemizde sıkça rastlamaktayız. Bu bağlamda Evliya Dudu Hatun’a bu kitabımı adamayı kendime görev bildim. Onun fikriyatını kuşaktan kuşağa aktarılması yönünde de üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum”diye konuştu.

    Kitap da ise, yazar Çaltepe, yaratılış üzerine geçmişten günümüze zihinsel ve ruhsal sorgulamaların örneklerini ortaya koyarken, “İnsan-Şeytan ve Tanrı Üçgeninde yaşananların, günümüze yansıyanlarınu usta bir dille anlatarak okuyucuya sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ