Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

DEVREK’TE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Bu içerik 1091 kez okundu.
Advert

 

     Devrek Belediyesi ilçe genelinde hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak ilçe genelinde yolcu taşıyan dolmuşlar ve ticari taksiler ekipler tarafından dezenfekte edildi

     Devrek Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalara devam ediyor. Ekipler son olarak ilçe genelinde yolcu taşıması yapan dolmuş duraklarındaki otobüsleri ve ticari taksileri ilaçladı. Eski Terminal alanında bulunan dolmuşları ve Yeni Terminal alanında bulunan taksiler içinde ilaçlama yapıldı.

     Normal hayata dönüşün daha sağlıklı seyredebilmesi için ilçe genelinde çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, "Belediye olarak virüsün vatandaşlar arasında yayılım hızını azaltmak için özveriyle çalışıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için ön planda" dedi.

TAKSİCİLERDEN TEŞEKKÜR

     Devrek Belediyesi ekiplerine teşekkür eden taksiciler, “Bizlere bu konuda yardımcı olan ve ilaçlama çalışmaları için talimat veren Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a teşekkür ederiz” dediler.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

     Yetkililer, “Dezenfektelerimizi hazırladığımız program kapsamında sürdürüyoruz. Devrek halkının yoğun olarak kullandığı dolmuşların ve taksilerin dezenfeksiyon işlemini yaptık. İlçe genelindeki dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ