Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ESKİ ÖĞRENCİLERİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü olan eski öğrencisini ziyaret etti

ESKİ ÖĞRENCİLERİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU
Bu içerik 1270 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü olan  eski öğrencisini ziyaret etti

Emekli Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Devrekli Tuğgeneral Hikmet Yokarıbaş'ın babası Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdür Yaşar Yokarıbaş, Emekli Öğretmenler Mustafa Hatıloğlu ve Mehmet Köktürk eski öğrencileri olan ve şuan Devrek'e İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atana İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya'ya makamında hayırlı olsun ziyareti yaptı, yeni görevinde başarılar diledi.

 Yıllar önce öğrencileri olan ve eğitim hayatına katkıda bulunarak yıllar sonra Devrek'e İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan öğrencileri Ercan Kahya'yı bu makamda görmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren emekli öğretmenler; "Yıllar sonra eski öğrencimizi bu makamda görmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Onun eğitim hayatında bir nebze olsun katkımızın olması bizim için ayrı bir guru kaynağı. Emekli eğitimciler olarak biraz eğitimden konuştuk biraz özlem giderdik. öğrencimiz Kahya'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz ve görevini en iyi şekilde yapacağından hiç şüphemiz yok." dediler.

Öğretmenlerinin ziyaretinden büyük gurur ve onur duyduğunu belirten Müdür Kahya; " Üzerinden yıllar geçmesine rağmen eski öğretmenlerimi görmek ve onların karşısına eğitim aldığım ilçeye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanıp çıkmak benim için ayrı bir gurur oldu. Öğretmenlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. yapmış oldukları bu ziyaretten ayrıca çok gurur duyduğumu belirtmek isterim" dedi

  Müdür Kahya ve Öğretmenleri ziyaretin anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.