Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ AİLE TEM OTOYOLUNDA KAZA YAPTI

İstanbul TEM Otoyolu Silivri gişeler mevkisinde Devrekli bir aile kaza yaptı.

DEVREKLİ AİLE TEM OTOYOLUNDA KAZA YAPTI
Bu içerik 3349 kez okundu.
Advert

 

   Recep Karakaş /Bölge Haber/ İSTANBUL

   İstanbul TEM Otoyolu Silivri gişeler mevkisinde Devrekli bir aile kaza yaptı. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada 1 hemşerimiz hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 hemşerimiz de yaralandı.

    Kaza, TEM Otoyolu Silivri gişelerden yaklaşık 200 metre ilerde İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zekai Derin yönetimindeki özel otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

    Bariyerlere çarparak ters duran aracın içerisinde bulunan Zekai D. (44), Döndü Dedir (45) ve Buğra Dedir (17) yaralandı. Araçta bulunan 21 yaşındaki Şevval Derin ise olay yerinde hayatını kaybetti.

    Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Buğra Derin'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Devrek’in Hatipler Köyü’nden olan hemşerimiz Derin ailesinin İstanbul Söğütlüçeşme de ikamet ettikleri hafta sonunda da Çorlu’daki bir akrabasına ziyaret için gittikleri ve kazanın da ziyaret dönüşü meydana geldiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.