Advert
Advert
Advert

KARADEMİR: AKİT TV HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir, Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret ve sövme iddiasıyla Akit TV yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını, bildirdi

KARADEMİR: AKİT TV HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ
Bu içerik 1458 kez okundu.
Advert

 

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir, Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret ve sövme iddiasıyla Akit TV yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını, bildirdi.

ADD Devrek Şube Başkanı Karademir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Yurtta barış, dünya da barış” felsefesinin yaratıcısı olduğuna vurgu yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

BARIŞ FELSEFESİNİN YARATICISI ATATÜRK’TÜR

     “Bilindiği gibi, 1 Eylül Dünya Barış Günüdür… Milletçe ve devletçe, çağdaş dünyanın ayrılmaz ve saygın bir üyesi olarak, yaşamımızı borçlu olduğumuz; Kurtarıcımız ve Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Yurtta barış, dünya da barış’ felsefesinin yaratıcısıdır. Bu felsefeyi, kendi yaşamının öznesi yapmış bir büyük liderdir. Dünya ve tarih, Büyük Atatürk’ün barışçıl yönünü saygıyla kabul etmiştir; UNESCO’nun tarihi kararı ve Atatürk’ü tanımı bunun en iyi kanıtıdır, ‘Atatürk uluslararası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir devrimci, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil, din, ırk ayırımı göstermeyen, eşi olmayan devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur."

ATATÜRK’E SAYGISIZLIK KABUL EDİLEMEZ

    Açıklamasında Atatürk’e yapılan saygısızlığın insanlığa yapılan bir saygısızlık olduğuna işaret eden Başkan Karademir, “Ülkemizde, demokrasinin ve özgürlüklerin varlık nedeni olan, Cumhuriyet Devrimi’nin yaratıcısı, Büyük Atatürk’e saygısızlık insanlığa, tarihe ve dünyaya saygısızlıktır. Türk Milleti’ne saygısızlıktır. Kabul edilemez” dedi.

AKİT TV YÖNETİCİLERİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

     Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret ve sövme suçu işleyen Akit TV Yöneticileri hakkında bugün suç duyurusunda bulunalacaklarını ifade eden Başkan Tülay Karademir, “Türk Milleti’ni yok olmaktan ve esaretten kurtaran, 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıl dönümünde, AKİT TV’nin Atatürk’e yapmış olduğu saygısızlığı, hiçbir bahane açıklayamayacaktır. Bilinçli ve planlı bir şekilde yapılan bu saygısızlığa karşı, 1 Eylül Dünya Barış Gününde, yarın, eş zamanlı olarak, tüm yurtta saat 15:00’de suç duyurusunda bulunacağız.” dedi.

ATATÜRK TÜRKİYE’DİR, TÜRKİYE ATATÜRK’TÜR

   Açıklamasında Atatürk’ün, Türk Milleti’nin en büyük değeri olduğunu ifade eden Başkan Karademir, “Toplumsal barış için herkesin üzerine düşeni yapması bir zorunluluktur. Toplumsal barışı korumanın yolu, toplumun yani, milletin değerlerine saygı duymaktan geçer. Atatürk, Türk Milleti’nin en büyük değeridir. Büyük Atatürk’e yapılan saygısızlık, toplumsal barışı sabote etmek demektir. Bu nedenle, tüm yetkilileri ve ilgileri bir kez daha uyarıyoruz: Atatürk Türkiye’dir, Türkiye Atatürk’tür.” şeklinde sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA