Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

PAK: ÖNCELİĞİNİZ ÇOCUKLAR OLSUN!

21 Eylül'de kademeli olarak eğitim öğretim yılının başlamasının ardından 1.sınıf ve okul öncesi öğrencileri yüz yüze eğitim almaya başladı. Diğer öğrencileri ise uzaktan eğitim ile eğitim öğretimlerine başladı.

PAK: ÖNCELİĞİNİZ ÇOCUKLAR OLSUN!
Bu içerik 648 kez okundu.
Advert

 

 21 Eylül'de kademeli olarak eğitim öğretim yılının başlamasının ardından 1.sınıf ve okul öncesi öğrencileri yüz yüze eğitim almaya başladı. Diğer  öğrencileri ise uzaktan eğitim ile eğitim öğretimlerine başladı.

Uzaktan eğitm alan 8 milyon öğrenciden 6.5 milyonunun sadece uzaktan eğitm sistemine girerek eğitim alabildiğine değinen Devrek Gelecek Partisi ilçe başkanı Muharrem Pak;

 "2020-2021 eğitim öğretim yılında 8 milyon öğrenciden 6,5 milyonu online yada uzaktan erişim ile eğitim görmeye başladı. Fakat yaklaşık 1, 5 milyon öğrenci evinde tablet, bilgisayar ya da internet erişimi olmadığı için eğitim alamıyor.

  Madem ki eğitim evden olacak bilgisayar laptop ve tablette ÖTV ve KDV sıfırlansın.Her öğrenci bir kez yararlanabilsin bu indirimlerden,Gelecek yarınlarımız faydalansın.  Bunun yanı sıra  15 milyon oğrenciye her ay 60 GB internet sağlamanın bedeli 1 milyar TL. Sadece sigaradan 10 gunde, evet 10 gunde, toplanan vergi geliri ile 15 milyon ogrencinin bir aylık internet erişim bedeli odenebiliyor.  Bütçe demek öncelik demektir! Önceliğiniz çocuklar olsun.

  Ayrıca Devrek gelecek partisi olarak 1.Olağan kongremiz için çalışmalarımız bitti. En kısa zamanda kongeremizi yapıp bütün halkımızı davet edeceğiz." dedi.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK