Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

İŞ İNSANI TOPAL'IN EN MUTLU GÜNÜ

Devrekli iş insanı Mehmet Topal, Rabia Kaya ile hayatını birleştirdi.

İŞ İNSANI TOPAL'IN EN MUTLU GÜNÜ
Bu içerik 1829 kez okundu.
Advert

 

  Devrekli iş insanı Mehmet Topal, Rabia Kaya ile hayatını birleştirdi.

 Devrek Yaşam Park'ta görkemli bir düğünle dünya evine giren Devrek'in tanınmış iş insanı Ak-Gül Tekstil'in sahibi Memet Topal'ı bu mutlu gününde Zonguldak protokolü ve iş camiasından birçok isim yalnız bırakmadı. 

  Mehmet Topal, Rabia Kaya ile Devrek Yaşam Park'ta  gerçekleştirdiği düğün törenine, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Komutanı Gönen Süslü, Bartın İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Devrek ilçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İşadamları, Daire müdürleri, seçkin konuklar ve misafirler katıldı.

    Düzenlenen düğün nikah töreninde pandemi kurallarına riayet edildi, nikah tören alanına girişte davetlilerin tek tek ateşleri ölçüldü, maske kontrolü yapıldı. Düğünde İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelge gereğince pandemi tedbirlerinin uygulandı.Koronavrüs tedbirleri kapsamında düğünlerde oynanmasının yasaklanmasının ardından çift sade bir kutlama ile nikah masasına oturdu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında maskeli mesafeli hijyen kurallarına uygun olarak düzenlenen nikah törenine konuklar ateş ölçümleri yapılarak alındı.

 İş insanı Mehmet Topal ve Rabia Kaya çiftinin nikah memurluğunu Devrek Belediyesi Başkanı Çetin Bozkurt yaparken, şahitliklerini ise Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz,AKP Zonguldak 24.25 dönem Milletvekili Özcan Ulupınar, Ramazan Taş, Mete Yıkılmaz, ve Neşat Şahin yaptı.

Aile cüzdanını geline veren Zonguldak Valisi bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Topal ve Kaya ailelerini de tebrik etti. Ayrıca Devrek Belediye Başkanı Bozkurt Devrek Belediyesi'nin düğün hediyesi olarak evlenen iş insanı  Mehmet Topal ve Rabia Topal çiftine kahve fincan takımı hediye ederek mutluluklar diledi.

  Bölge Haber Gazetesi olarak Mehmet Topal ve Rabia Kaya'ya ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU