Advert
Advert
Advert

DEVREK ZİRAAT ODASI’NDAN İLÇE TARIM MÜDÜRÜ VERİM'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Devrek Ziraat Odası Başkanı Şaban Civelek, Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim’e teşekkür plaketi verdi.

DEVREK  ZİRAAT ODASI’NDAN İLÇE  TARIM MÜDÜRÜ VERİM'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Bu içerik 783 kez okundu.
Advert

 

 Devrek  Ziraat Odası Başkanı Şaban Civelek, Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim’e teşekkür plaketi verdi.  

Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim’e Devrek Ziraat Odası ile de uyumlu şekilde çalışmalar yürüttüğü ve Devrek  çiftçisine verdiği destek, katkıları için Devrek Ziraat Odası Başkanı Şaban Civelek tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

    Devrek Ziraat Odası hizmet binasında düzenlenen plaket töreninde Verim’in ilçe tarımına verdiği katkıların çok önemli olduğunu vurgulayarak bu başarılı çalışmalarının devamını dileyen Başkan Civelek;" Verim  göreve geldiği ilk günden buyana gerek oda Başkalığımız, gerekse de çiftçilerimizle ile olan güçlü bağından ötürü oda olarak bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. Birlikte çalıştığımız süre içinde göstermiş olduğu azimli ve gayretli çalışmasından dolayı genç müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışma hayatında başarılar diliyorum” dedi.

  Müdür Verim ise konuşmasında kendisine takdim edilen plaket için teşekkür ederek,  Devrek Ziraat Odası ile uyumlu çalışmaların devam edeceğine vurgu yaparak her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ