Advert
Advert
Advert

DEVREK ADD’DEN ALTERNATİF 10 KASIM TÖRENİ

Başkan Tülay Karademir Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

DEVREK ADD’DEN ALTERNATİF 10 KASIM TÖRENİ
Bu içerik 1517 kez okundu.
Advert

    Sercan Kapusuz

    Atatürkçü Düşünce Derneği Devrek Şubesi Başkanlığı alternatif olarak Atatürk’ü Anma töreni düzenledi. Başkan Tülay Karademir Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

    Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete göçüşü nedeniyle ADD Devrek Şube Başkanı Tülay Karademir, Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk koyma ve anma töreni  düzenledi.

    ADD Devrek Şube Başkanı Tülay Karademir törende yaptığı konuşmada, “Her zaman Onun yaktığı ışık doğrultusunda, ilke ve devrimleri öncülüğünde, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup kollayıp yükselteceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

   Konuşmasında “Unutulmamalıdır ki millet olarak Atatürk’e çok şey borçluyuz” diyen ADD Devrek Şube Başkanı Karademir konuşmasında şu ifadeleri yer verdi:

    “Çok Değerli Atatürkçüler!

    Eşsiz Liderimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlayışımızın 82. yıldönümünde O’nu özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.

   Her zaman Onun yaktığı ışık doğrultusunda, ilke ve devrimleri öncülüğünde, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup kollayıp yükselteceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

    Bugün gelinen noktada Atatürk'ün düşüncelerinin her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır.O’nun devrimleri bizlere model olmaya devam etmekte, birçok millet bugün de onun yaptıklarıyla umut bulmaktadır. Onun en büyük eseri sonsuza kadar var olacak Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk'ün devrimleri ve eserleri sayesinde bu ülkenin bütün çocukları, bu ülkenin bütün makamlarına gelme hakkını kazanmış, halkımız kendi kendini yöneterek kendi kaderini kendi belirleme gücüne sahip olmuştur. Bugün bu ülkede bir makam veya mevki sahibi olarak büyük milletimize hizmet etme ayrıcalığına sahip olan herkes bunu Atatürk'e ve devrimlerine borçludur. Onun bize emanet ettiği cumhuriyete hepimiz sahip çıkmalıyız. Unutulmamalıdır ki millet olarak Atatürk’e çok şey borçluyuz.

    Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önderimiz Atatürk'ü bir kez daha özlem, şükran ve minnetle anıyor, onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ