Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

KADASTRO GÜNCELLEME ÇALIŞMASI YAPACAK

Devrek ve Gökçebey’e bağlı 10 köy ile 6 mahallede yeniden güncelleme ve sayısallaştırma çalışması yapılacak

KADASTRO GÜNCELLEME ÇALIŞMASI YAPACAK
Bu içerik 1381 kez okundu.
Advert

 

  Yeter KÖMEÇCİ

   Zonguldak Karastro Müdürlüğü Devrek Birimi, Devrek’e bağlı 9 köy ile 3 mahalle, Gökçebey’de ise 1 köy ile 4 Mahallede kadasro haritalarını yeniden düzenleyecek.

    Devrek Kadastro Birimi, 3402 Sayılı Kadastro Kanunu çerçevesinde kadastro yenileme, güncelleme ve sayısallaştırma çalışmaları yapacağı köyler şunlar: Bakırcılar, Çolakpehlivan, Dedeoğlu, Gümüşpınar, Halilbeyoğlu, Hışıroğlu, Komşular, Mekekler ve Müstakimler.

    Çalışma kapsamında Devrek Eski Mahalle, İsmetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle’de de sayısallaştırma işlemi yapılacak. Gökçebey’de ise yenileme, güncelleme ve sayısallaştırma işlemi Çukur Köyü ile Merkez Çukur, İstasyon ve Üçburgu Mahallelerinde yapılacak.

     Devrek Kadastro Birimi Ekipleri sözkonusu köy ve mahallelerde daha önce yapılan tapulama ve kadastro işlemlerinde, sınırlandırma, ölçü, çizim ve hesaplamalardan kaynaklanan hataları giderecek. Ayrıca uygulama niteliğini kaybeden, teknik nedenlerle yetersiz kalan, eksikliği görülen veya zemindeki sınırları gerçeğe uygun göstermediği tespit edilen kadastro haritalarının tekrar düzenlenerek ve tapu sicilinde gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra tescilini sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU