Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE ÜRKÜTEN TABLO!

Korona salgınının başlamasından bu yana Devrek nüfusuna kayıtlı yurtdışı-yurtiçi gurbetçimiz ve Devrek merkez ve köylerinde yaşayan 108 hemşerimiz koronavirüsten yaşamını yitirdi. Bu ölümlerin en genci 41 ve en yaşlı ölümü ise 91 yaşında oldu.

DEVREK’TE ÜRKÜTEN TABLO!
Bu içerik 4763 kez okundu.
Advert

  

   Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran koronavirüs salgınından Devrek’te nasibini aldı. 140’tan fazla ülkede yayılmaya devam eden korona virüsü can almaya devam ediyor. Salgının başlangıcından bu yana Devrek nüfusuna kayıtlı ölenlerin sayısı bugün 108’e çıktı.

    Devrek nüfusuna kayıtlı olup da koronadan yaşamını yitiren ilk hemşerimiz Almanya’da yaşayan 52 yaşındaki Saadettin Gerim (31 Mart 2020) oldu.  108. ölüm ise dün ikindi saatlerinde Devrek’in Eveyikli Köyü nüfusuna kayıtlı 67 yaşındaki Mehmet Göçen Benli oldu.

    Yurtiçi ve yurtdışında yaşayan ve koronadan ölen hemşerilerimizin yaş ortalaması 72. En genç ölüm 41 yaşında Sofular Köyü’nden Murat Karakaya, en yaşlı ölüm ise 91 yaşındaki Tabaklar Köyünden Fatime Eyim oldu.

    Koronavirüsten ölen Devreklilerin yaş aralıkları da şöyle: 90 ve üstü yaşlarda 2 kişi, 80 ve üstü yaş aralığında 32 kişi, 70 ve üstü yaş aralığında 42 kişi, 60 ve üstü yaş aralığında 19 kişi, 50 ve üstü yaş aralığında 11 kişi ve 40 ve üstü yaş aralığında da 2 kişi.

     Devrek şehir merkezinden 6, Çaydeğirmeni merkezinden ise 1 kişi koronadan yaşamını yitirdi. Yurtdışında yaşayan 21, yurtiçi gurbetçilerimizden de 17 kişi koronavirüsten yaşamını yitirdi. Devrek merkez ve köylerinde bu süreçte toplam 70 kişi yaşamını yitirdi. 

    Bunlardan 2’si evinde yaşamını yitirirken 66’i ise, Zonguldak, Çaycuma ve Devrek hastanelerinde yaşamını yitirdi. Devrek’te evinde ölen ilk kişi 71 yaşındaki Satılmış Meydan olurken, Devrek Devlet Hastanesinde ise ilk yaşamını 73 yaşındaki Zahire Çayırlı oldu.

    Korona sürecinde en fazla ölüm 5 kişiyle Özbağı Köyünde oldu. Bunu 4’er kişi ölümle Ahmetoğlu, Çolakpehlivan ve Yılanlıca Köyleri izledi.

    Yaşamını yitiren hemşerilerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine, dost ve yakınlarına Bölge Haber ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAZAR KALAYCIK’TAN İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
YAZAR KALAYCIK’TAN İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU