Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAKACAKKADI DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Başkan Albuz bir vaadini daha yerine getiriyor

BAKACAKKADI DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Bu içerik 790 kez okundu.
Advert

 

  Sercan Kapusuz

  Bakacakkadı Beldesi doğalgaza kavuşuyor.

  Gökçebey’in Bakacakkadı Belediyesi’nin genç ve başarılı başkanı Oktay Albuz’un girişim ve çabaları sonucunda beldede doğalgaz çalışmaları başlatıldı.

 Beldenin Satıbeyler Mahallesinde  Akmercan Batıkar A.Ş. tarafından başlatılan doğalgaz alt yapı çalışmaları için ilk kazma Cuma günü vuruldu.

  Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Bakacakkadı’nın tarih günlerinden birini daha yaşadığını, belirtti.

 Başkan Albuz seçimler öncesinde “Bakacakkadı’yı doğalgaza kavuşturacağız” söylemini hatırlatarak, “Görevimin 2. yılında böylesine güzel bir projeye imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.”dedi.

  Başkan Oktay Albuz açılmasında şu ifadelere yer verdi:

 “Beldemiz bugün tarihi günlerinden birini daha yaşıyor. Göreve geldiğimin 2. Yılında böylesine güzel bir projeye daha imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Bakacakkadılı hemşerilerimin doğalgazı şiddetle beklediklerini biliyorum. ‘Bakacakkadı'mızı doğalgaza en kısa sürede kavuşturacağız’ dedik ve çalışmalarımıza başladık. Beldemiz doğalgazın gelmesiyle hem ekenomik hem de sosyal anlamda büyük bir gelişme sağlayacaktır. Yeni yıl için geri sayım yaptığımız şu günlerde 2021 yılı içinde  proje ve hizmetlerimizle halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle doğalgazın beldemize getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU