AFGD Zonguldak Şubesi AFAD Gönüllüleri Ekipleri, Devrek Polis Kontrol Noktası’nda pandemi görevlendirmesiyle denetimlerini sürdürdü.
AFAD Gönüllüleri Ekibi ile Devrek Polis Kontrol Noktası’nda akşam 19:00 ile 22.00 saatleri arasında yaptıkları denetimlerde, 4 kişiyi pandemi konusunda bilgilendirerek HES Kodu almasını sağladı. 203 kişinin maske kontrolünü yapan Ekip, HES kodu ve Ateş sorgulaması yaptı, vatandaşı maske takmaları ve mesafe kuralına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Ekipler, denetimlerinde otobüslerde çift maske takılması konusunda bilgi verdi, otobus kontrol formu ile otobüslerin dezenfenkte ve koltuk oturma mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı kontrolleri yapıldı.
Öteyandan Devrek Kaymakamlığı VEFA Grubunda da görev alan AFAD Gönüllülerinin halkımıza 24 saat hizmet vermek amacıyla hazır beklediği, kaydedildi.









