Advert
Advert
Advert

VATANDAŞ YASAK ÖNCESİ BALIK TEZGAHINA AKIN ETTİ

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Perşembe günü saat 21.00 'de Devrek'te de yılbaşı kısıtlamaları gereği 4 günlük sokağa çıkma yasağı başlayacak.

VATANDAŞ YASAK ÖNCESİ BALIK TEZGAHINA AKIN ETTİ
Bu içerik 763 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Perşembe günü saat  21.00 'de Devrek'te de yılbaşı kısıtlamaları gereği  4 günlük sokağa çıkma yasağı başlayacak.

Sokağa çıkma yasağı başlamadan önce ise Devrekliler balık tezgahlarına akın etti

Yılbaşında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi pazar alışverişi içi için Devrek'e gelen vatandaşlar evlerine balık almadan dönmek istemedi.

Haftalardır balık fiyatlarının aynı olduğunu yer yer ucuzladığını belirten Balıkçı Hakan Duran, kısıtlamalarda vatandaşların balıksız kalmaması için tezgahlara akın ettiğinin altını çizdi. Duran;  “2020 yılının son halk pazarı olması ve yılbaşında uygulancak olan 4 günlük yasak öncesi bugün yoğun bir balık satışımız var. Her türlü çeşit balıkta tezgahımızda bulunduruyoruz. Halkın talebi yoğun bugün. Uygulanacak yasaklar döneminde de 10.00-17.00 saatleri arasında balık satışımız devam edecek. ” ifadelerini kullandı.

 Balıkçı tezgahlarında bu dönemde çok rağbet gören çinekop 50, mezgiz 25, barbun 40, istavrit 30 ve hamsi 20 liradan satılıyor.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ