Advert
Advert
Advert

HALK BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI

"Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" kapsamında Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ile HalkBank arasında protokol imzalandı.

HALK BANKASI İLE PROTOKOL İMZALANDI
Bu içerik 1056 kez okundu.
Advert

 

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere başlatılan "Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" kapsamında Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ile HalkBank arasında protokol imzalandı.

   Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleştirilen "Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü" imza törenine Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Devrek  Şubesi Müdürü Nurcan Ercan katıldı.

Protokolle ilgili açıklamada bulunan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu;

"Protokol ile birlik odamız, üyelerinin tedarikçi firmalardan yapacakları tedarik alımlarında özel vade ve finansal avantajlara sahip olacakları, Alt Kuruluş üyesi tedarikçi firmaların da banka garantisi ile tahsilatlarını gerçekleştirebilecekleri 'güvenli tedarik zinciri finansmanı' sisteminde, ÖKC/POS/Üye İşyeri sistemine hali hazırda dâhil olan ve/veya dâhil edilecek Alt Kuruluş üyelerinin kendi aralarında ve ÖKC/POS/Üye İşyeri/Kart ekosistemi içinde yapacakları ticari işlemlerde kullanacakları, Banka’nın onlara özel ürünü 'güvenli tedarik zinciri finansmanı' na ilişkin hususlar değerlendirilecektir."

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ