Advert
Advert
Advert

RIFAT BEY BU NEYİN ZİYARETİ?

DEVREK'TE İLK KEZ BİR MÜDÜR BİR SİYASİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

RIFAT BEY BU NEYİN ZİYARETİ?
Bu içerik 8131 kez okundu.
Advert

    HABER MERKEZİ

    Devrek’te bir ilk yaşandı. Devletin bir müdürü AKP İlçe binasına giderek ziyarette bulundu.

     Devrek Baston gazetesinde yer alan bir habere göre, Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim, AKP Devrek İlçe Başkanığına giderek ziyarette bulundu. Gazetenin haberinde şu ifadelere yer veriliyor: “Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim ve Devrek Ziraat Odası Başkanı Adnan Demirci Ak Parti Devrek İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Teskilat Başkanı Ali Özmekik ile bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. Ziyarette ilçe tarımının, hayvancılığının ve çiftçiliğinin ne kadar daha yukarı seviyeleri taşınabileceği karşılıklı olarak istişare edildi.”

     Müdür Rıfat bey, ilçe tarımını diğer partilerle de istişare edecek misiniz?, İlçedeki diğer siyasi partileri de ziyaret edecek misiniz?, Bu ziyaretinizin altında kayınçonuzu kurtarma amacı da var mıdır?

    Devrek İlçe Tarım Müdürü daha önce de, Yağmurca ve Yeşilöz Köylerinde kurulan hurma bahçeleri için fidan dağıtımına AKP Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muharrem Sarıçam ile 2 parti yöneticisini bu köylere götürerek fidan dağıttırmıştı.

    Müdür Rıfat Verim, sosyal medya üzerinden AKP Devrek İlçe Başkanına yazdığı iletide Devrek köylerine yapacağı çalışma ziyaretlerinin tarihlerini kendilerine ileteceğini sosyal medya üzerinden, “Murat Başkanım Teşkilattan da katılmak isteyen olursa sizlere tarihleri ileteceğiz” diye yazmıştı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR