Advert
Advert
Advert

BERBER: SEVDİĞİNİ MUTLU ETMENİN YOLU ÇİÇEKTİR

Devrek'te 14 Şubat sevgililer nedeniyle çicekcileri telaş sardı. Aylardır korona virüs ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle zor günler geçiren çiçekçi esnafı 14 Şubat sevgililer gününe umut bağladı.

BERBER: SEVDİĞİNİ MUTLU ETMENİN YOLU ÇİÇEKTİR
Bu içerik 923 kez okundu.
Advert

 

 Devrek'te  14 Şubat sevgililer nedeniyle çicekcileri telaş sardı. Aylardır korona virüs ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle zor günler geçiren çiçekçi esnafı 14 Şubat sevgililer gününe umut bağladı.

  Geçtiğimiz yıllarda büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ bu yıl corona virüs salgını ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle buruk yaşanıyor. Devrek'te Çiçekçi esnafı 14 sevgililer günü için çiçek stoklarını yaparak müşterileri için hazırlıklarını tamamladı.

 Salgından dolayı da işlerinde bir düşme olduğunu söyleyen Çiçekçi İsmail Berber; “ 14 Şubat'ın hafta  sonuna  denk gelmesinden dolyı bir nebze durugunluk var. Asıl hareketlilik cuma günü yaşandı. İlçe merkezinde oturmayan yada dışarı çıkamayacak olan vatandaş sevgileiler günü için çiçeğini cuma gününden aldı. Ayrıca sevgililer gününe özel bugün vatandaşlarımız dışarı çıkıp bizden çiçek alamaya gelemelerinde sakınca yok. Çiçek almaya gelemeyecek olan vatandaşlarımız için saat 23:00'a kadar evlere çiçek servisi yapacağız.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiğini mutlu etmenin en güzel kaynağı çiçektir. Bu yüzden bu özel günde herkes sevdiğini bir nebze mutlu edebilisin diye çiçek fiyatlarımızı sevililer gününe özel 2'li orkide 100 TL, tekli orkide 75TL, Atataürk çiçeği 20 TL, Menekşe 15 TL şeklinde yaptık."

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA