Advert
Advert
Advert

ÇAYDEĞİRMENİ'NDE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

Çaydeğirmeni'nde Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi

ÇAYDEĞİRMENİ'NDE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Bu içerik 1361 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  Çaydeğirmeni'nde  Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi

  Çaydeğirmeni'nde İstiklal Marşı'nın kabulünün 100.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

  İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. Yılı, Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin hazırlamış olduğu pandemi kurallarına uygun kutlama programıyla kutlandı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Anadolu Lisesi yöneticileri, öğretnemleri  ve öğrencilerinin katılımıyla Çaydeğirmeni Belediyesi konferans salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemi belirten konuşma Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Rabia Özenç tarafından yapıldı.

  Özenç'in  konuşmasının ardından Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiir dinletisi ve sinevizyon gösterisi sunuldu. Sunulan şiir dinletisi ve gösteri sonrasında  bir hafta önce Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Anadolu Lisesi  ve Çaydeğirmeni Belediyesi  işbirliğiyle ZOOM üzerinden yapılan İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çaydeğirmen Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Okul Müdürü İlhan Madenci ve Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Şişman tarafından verildi. Düzenlen yarışmanın kazananı 9. sınıfın öğrencisi Damla Arslan olurken, 9. sınıf öğrencisi İremnur Yanaz ikinci, 9. sınıf öğrencisi Ceylan Köroğlu üçüncü oldu.

Ayrıca okulun özel eğitim sınıfı öğetmeni Esin Güllü Çelik eşiliğnde yarışmaya katılım sağlayan özel eğitim öğrencilerinede ödül verildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ