Advert
Advert
Advert

DEMİRTAŞ: DOKTOR BU NE?

AKP'nin Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği 7. Olağan Kongresi yine bilindik manzaralara sahne oldu.

DEMİRTAŞ: DOKTOR BU NE?
Bu içerik 1516 kez okundu.
Advert

 

 AKP'nin Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği 7. Olağan Kongresi yine bilindik manzaralara sahne oldu. Lebaleb kongrede corona virüs tedbirleri hiçe sayıldı. Vakaların son zamanda büyük artış göstermesine karşı, tedbirlere uyulmamasına tepki yağdı.

 AKP 7. Olağan Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongre için Türkiye’nin dört bir yanından otobüslerle yüzlerce partili Ankara’ya taşındı. Vatandaşların kongreye gelişinde ve kongre salonunda yine bilindik manzaralar yaşandı. Lebaleb kongrede corona virüsü tedbirleri hiçe sayıldı. Corona virüsü vaka sayılarının endişe verici noktaya ulaştığı günlerde oluşan bu manzaraya CHP’li isimler, müzisyenler ve vatandaşlar sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

  CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş yapılan kongreye tepki gösteren isimlerden biri olarak yaptığı paylaşımında; " Bir zamanlar Cem Yılmaz’ın oynadığı reklam filminin unutulmaz bir repliği vardı;”... DOKTOR BU NE?...” Ben de Sağlık Bakanı FAHRETTİN KOCAYA  soruyorum; “...DOKTOR BU NE?...” Bu Ak Partililere Covit-19 işlemiyor mu acaba? Bu ne rezalet? Bu ne vurdumduymazlık? Dükkanını açamayan esnafa, baro seçimlerini yapamayan avukatlara, seçimlerini yapamayan STK’lara, bir çok toplum kesimine  covit-19 yasakları uygulanırken, Ak Parti kongresinde ki bu rezaletin hesabını kim verecek?"dedi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA