Batı Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (BAKZİFED) Başkanı İsmail Külah Kısa adı TÜRKONFED olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu genel kuruluna katıldı.
Kısa adı TÜRKONFED olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu genel kurula gitti. TÜRKONFED'in İstanbul’da yapılan 14.Genel kuruluna ise BAKZİFED Başkanı İsmail Külah, Türk İş ve Girişim Dünyası Konfederasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Kongre delegesi olarak katıldı.
TÜRKONFED, gönüllük esasına göre kurulmuş bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olarak dikkat çekerken, çatısı altında 26 bölgesel, 4 sektörel olmak üzere 30 federasyon, 274 dernek üzerinden 40 bine yakın şirket bulunduruyor.
TÜRKONFED'in kongresinin ardından Başkan İsmail Küllah Merkezî İstanbul'da bulunan yapılan seçimde Nejdet Tıskaoğlu'nun yeniden başkan seçildiği Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) 5. Olağan Genel Kurulu'nada katılım sağlayarak burada sivil toplum kuruluşlarının önemi, bölgenin ihtiyaclari, sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.







