Advert
Advert
Advert

BİSİKLETİNİ ALAN GELDİ

Bu yıl ikinci kez kurulan ve geleneksel hale getiriilen 'Bisiklet Tamir Atölyesi' yoğun ilgi gördü.

BİSİKLETİNİ ALAN GELDİ
Bu içerik 887 kez okundu.
Advert

  

    Bu yıl ikinci kez kurulan ve geleneksel hale getiriilen  'Bisiklet Tamir Atölyesi' yoğun ilgi gördü.

      Devrek Belediyesi, çocuk ve gençlerin bisiklet kullanmalarını teşvik etmek amacıyla bu yıl ikinci kez “Bisiklet Tamir Atölyesi”ni kurdu. Bu amaçla Devrek Belediyesi tarafından 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü  Eski Anaokulu bahçesinde bisikleti bozuk ve kullanılmaya elverişli olmayan genç ve çocukların günboyu bisikletleri tamir edildi.

      Çocuk ve gençlerin, bozuk ya da bakım gerektiren bisikletlerini ücretsiz olarak onaran Devrek Belediyesi etkinlikle bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı, daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmayı ve kısıtlamalar nedeniyle uzun bir süre sosyal aktivitelerden uzak kalan çocuk ve gençlerin bisikletlerini yaz aylarında kullanıma hazır hale getirmeyi amaçladı.

      Onlar için ne yapsak azdır diyen Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt "Onlar bizim geleceğimiz. Çocuk ve gençleri yarınlara hazırlamak bizlerin görevi. Çocuk ve genlere yönelik alternatif yaşam alanları oluşturmaya ve onlara yönelik projelere önem veriyoruz.  'Bisiklet Tamir Atölyesi' etkinliğimiz ile onların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Zaman zaman yağan yağmura rağmen çok yoğun bir katılım oldu. Çocuk ve gençlerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

     Sabahın erken saatlerinden itibaren bisikletleri ile gelen çocuk ve gençler 'Başkan Bozkurt'a  teşeşekkür ederken ebeveynleri de 'çok güzel bir etkinlik olduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini' ifade etti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ