Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

VERİM BEKLENDİ, VERİMSİZLEŞTİ!

Müdür dediğin böyle olur! Kurumda neredeyse hiç ziraat mühendisi kalmadı

VERİM BEKLENDİ, VERİMSİZLEŞTİ!
Bu içerik 3688 kez okundu.
Advert

 

 - Haber Merkezi-

 Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim’in göreve geldiğinden bu yana izlediği medya maymunluğu, dedikodu ve kişisel hırsları nedeniyle kurumdaki bütün ziraat mühendisleri başka yerlere gitti.

    Devrek’te İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde Rıfat Verim göreve geldiğinde kurumda 6 ziraat mühendisi, 1 tarım teknikeri ve 1 ziraat teknisyeni vardı. Müdür Verim’in tutarsız, işten çok dedikodu üreten ve parti devletine önayak olma politikaları nedeniyle kurumda çalışanlar birer birer ayrıldı. Şuan kurumda 1 ziraat mühendisi ( o da 6 aylığına doğum izninde) ve bir de tarım teknikeri kaldı.

     Rıfat Verim’le çalışmak istemeyen kurumun başarılı iki ziraat mühendisi Ramazan Gürbüz Eflani’ye, Serkan Paşa da Hendek’e tayin oldu. Böylece Müdür Verim, Devrek tarımına büyük hizmet etmiş oldu.

     Kurumdan bütün bu ayrılmalar nedeniyle Bakanlığa 3 ziraat mühendisi kadrosu açılması sağlandı ama hiç kimse Devrek tarım müdürlüğünde çalışmak istemediği için müracaat etmedi. Rıfat Verim’in egosu ve tarım müdürlüğünü babasının malı gibi kullanması üzerine tüm çalışan personellerin farklı il ve ilçelere gitmesi çiftçilerimiz arasında tepkilere neden oldu.

BU MÜDÜR DERHAL GÖREVDEN ALINMALIDIR!

    Eski Devrek Ziraat Odası Başkanı Şaban Civelek, Tarım müdürlüğünde ziraat mühendisi kalmamasına tepki göstererek, “Bu müdür derhal görevden alınmalıdır”dedi. Eski Başkan Civelek, “Bu müdür başarının faturasını kendisine başarısızlığın faturasını da diğer personele kesiyor.” diye tepkisini dile getirerek şöyle konuştu:

    Devrek tarımda yönetici zaafı var. Bu müdür kendi koltuğunu korumak için personeline her türlü baskıyı yapıyor, asaleten atandıktan sonra personeline soruşturma açıyor, baskı kuruyor, olmayanı olmuş gibi göstererek personeli yıpratıyor, sürdürüyor. Dün takdir ile ödüllendirdiği personeline bu gün soruşturma açıyor, açtırıyor. Kendi koltuğunu korumak için Devrek’e, Devrekli çiftçilere kaybettiriyor. Böyle yönetici olmaz, olmamalı. Bu müdür derhal görevden alınmalıdır. Bu müdür yüzünden Devrek’e ziraat mühendisi gelmiyor. Gelmeyince de kazanan bu müdür kaybeden de çiftçilerimiz oluyor”dedi.

DENETİMLERE ZONGULDAK’TAN MÜHENDİS GELECEK

    Ziraat Mühendisi Ramazan Gürbüz’ün yer değişikliği sonucunda  zirai ilaç bayilerinin denetimleri için Zonguldak’tan görevli gelecek. Ayrıca ilçede faaliyet gösteren gıda işletmelerininin denetimlerini de İlçe Tarım Müdürlüğünde ilgili mühendis kalmadığı için Zonguldak’tan gelecek olan bir mühendis denetleyecek.

   Devrek tarımını körelten, gelişmesini verimsizleştiren bir müdür! İşte tam bu noktada Rıfat’tan sorunlu AKP’li Ali Özmekik konuşmalıdır!...

     -Hem de dilini kıra kıra!.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU