Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

"BU TOPRAKLARDA İNŞALLAH BİR DAHA 15 TEMMUZLAR YAŞANMAZ"

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı kapsamında Mahmutoğlu Köyünde bulunan Şehit Jandarma Er Şakir Berber'in kabristanını ziyaret etti.

Bu içerik 1094 kez okundu.
Advert

 

 Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı kapsamında  Mahmutoğlu Köyünde bulunan Şehit Jandarma Er Şakir Berber'in kabristanını ziyaret etti.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakan Turan ile bazı daire amirleri ile ilgililerin de eşlik ettiği ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, "15 Temmuz, Cumhuriyetin kuruluş değerlerine darbe vurmak isteyenlerin hiçbir fırsatı kaçırmadığının ve bunun için herşeyi yaptığının bir kanıtıdır. Bu topraklarda inşallah bir daha 15 Temmuzlar yaşanmaz. Bunu sadece dilemekle olmuyor. Çalışmamız gerekiyor. Doğruları görmemiz gerekiyor. Gözümüzü kapatmamamız gerekiyor. Hatta her dakika uyanık olmamız gerekiyor. Bize emanet edilen bu toprakların bir santimini bile başkalarına vermeden bizden sonraki kuşaklara iletmek bizlerin boynunun borcu ve namus borcudur.

Aziz şehidimizin huzurunda tüm şehitlerimizin, demokrasi şehitlerimizin ve vatan şehitlerimiz ile gazilerimizden ebediyete intikal edenlerin ruhları şad olsun diyorum. Allah bu topraklarda bir daha İstiklal Marşı yazmak nasip etmesin" dedi.

  Daha sonra tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU