Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MEKTUPLA BAŞLAYAN DOSTLUK

Kendisini korkutan sokak hayvanları konusunda yardım isteyen 8 yaşındaki Sırat Yiğit’i makamında ağırlayarak kitap armağan eden Çaycuma Belediye Başkan Bülent Kantarcı, yüzme kursuna da yazdırdı.

MEKTUPLA BAŞLAYAN DOSTLUK
Bu içerik 831 kez okundu.
Advert

Kendisini korkutan sokak hayvanları konusunda yardım isteyen 8 yaşındaki Sırat Yiğit’i makamında ağırlayarak kitap armağan eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yüzme kursuna da yazdırdı.

Pehlivanlar Mahallesinde oturan 8 yaşındaki Sırat Yiğit, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya bir mektup yazarak, kendisini korkutan sokak hayvanları konusunda yardım istedi. Minik Sırat, mektubunda, “Sevgili Bülent amca, benim adım Sırat Yiğit. 8 yaşındayım. Ben sizi hiç görmedim. Sizden bir ricam olacak. Yarıyıl tatilimi evde geçirmek zorunda kaldım. Çünkü evimizin etrafında olan köpekler bana saldırdı. Ben de korkumdan evden dışarı çıkamıyorum. Lütfen köpekleri alır mısınız? Bülent amca çok teşekkür ederim” dedi.

YÜZME KURSUNA YAZDIRDI

Mektubu alan Başkan Kantarcı, ‘Özel ilgi bekliyorum’ notuyla Veterinerlik Hizmetlerine ileterek konuyla ilgilenilmesini istedi. Adrese giderek saldırganlıktan daha çok insanlarla iletişim kurmaya yatkın köpeklerin varlığını tespit eden belediye ekipleri, bunları bir başka bölgeye naklederek sorunu çözdü. Babası Serkan Yiğit’le birlikte belediyeyi ziyaret eden Sırat’ı makamında ağırlayan Başkan Kantarcı, bir süre sohbet ettiği küçük çocuğa kitap armağan etti. Kendisini Atatürk Spor Merkezi’ne getirerek yüzme kursuna da yazdıran Kantarcı, her konuda kendisini arayabileceğini söylediği minik Sırat’tan mektup arkadaşlığını sürdürmesini de istedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU