Advert
Advert
Advert

ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUTTU AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Müdür Mesut Özmekik, şehitlerimiz için Kur’an okutup dua etti.

ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN OKUTTU AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Bu içerik 2068 kez okundu.
Advert

   Sercan Kapusuz

    Devrek İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mesut Özmekik ve personeli şehit ailelerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

    Bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmayan Müdür Özmekik, Babalar Günü nedeniyle, Yılancakuz Köyü’ne giderek şehit Okan Korkut’un babası Necati Korkut’u ziyaret etti. Şehidimizin kabri başında Kur’an okutan Müdür Özmekik, şehit ailesine devlet olarak her zaman yanlarında oldukları mesajı verdi.

    Daha sonra Kuzca Köyü’ne geçen Devrek İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mesut Özmekik burada daşehit Bülent Sarıkaya’nın babası Nevzat Karakaya’yı ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

     Şehit ve gazilerin görev alanında oduğunu belirten Özmekik, “Faaliyet bölgemizde yer alan şehitlerimiz; Yılanlıca Köyü’nden Ali Çalkam, Kabaca Köyü’nden Hayrullah Taşköprü ve Bölücek Köyü Şehidimiz Yalçın Ahlat’ın da ailelerini ziyaret edip mazarları başında Kuran-Kerim okuttuk ve dua ettik. Aziz şehitlerimizin rohları şad olsun”dedi.

     Daha sonra Sofular Köyü’nde bulunan şehitlerimiz Hasan Hatıl ve Mehmet Ali Karabudak’ın ailelerini ve kabirlerini ziyaret eden Müdür Özmekik, şehitlerimiz için Kur’an okutup dua etti.

     Tüm şehit ve gazi ailelerinin emrinde olduklarını ifade eden Müdür Özmekik, şehit ailelerinin kendilerine şehitlerin kutsal emaneti olduğuna vurgu yaptı.

    Özmekik şöyle konuştu:

     “Vatanımızın bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onları sadece belli günlerde değil her zaman anarak ruhlarını şad ediyoruz. Devlet olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ