Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ÖĞRENCİLER ALANDA KİTAP OKUDU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Devrek'te kitap okuma etkinliği düzenlendi.

ÖĞRENCİLER ALANDA KİTAP OKUDU
Bu içerik 731 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

   19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Devrek'te kitap okuma etkinliği düzenlendi.

     Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve farkındalık oluşturmak için Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri öğrenci ve öğretmenler bir araya geldi.

    Kitap okuma alışkanlığını oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen etkinlikte Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Recep Korum, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş kitap okudu.

     Devrek Gençlik Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş yaptığı açıklamada; "Gençlik Haftası kapsamında ilçemizde etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda ilçemizde kitap okuma alışkanlığını güçlendirmek amacıyla kitap okuma etkinliği düzenledik.

   Düzenlediğimiz etkinlikle, öğrencilerimizin boş zamanlarını yararlı değerlendirmelerini sağlamak, sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrenme-araştırma becerilerini geliştirmek ve okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

 

 

 

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GÖKÇEBEY KAPALI SPOR SALONUNUN TEMELİ ATILDI
GÖKÇEBEY KAPALI SPOR SALONUNUN TEMELİ ATILDI
EYLEM ERTUĞRUL’DAN TBMM’DE  ET VE SÜT FİYATLARI TEPKİSİ
EYLEM ERTUĞRUL’DAN TBMM’DE ET VE SÜT FİYATLARI TEPKİSİ