Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, dün akşam sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.
Millet İttifakının seçimleri kaybetmesi sonucu CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat'ın faturayı Kadın Kolları Başkanı Merve Kır' a kestiği yönünde haberler doğrulanmadı.
Murat Pulat, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bir fatura kesilecekse kendime keserim. Niye başkasına veya Merve’ye keseyim ki kendime keserim. Ben Merve’nin akşam ne zaman gittiğini bile görmedim ki. Aslı astari olmayan şeyleri neden yazıyorlar anlamıyorum. Bu arkadaşları anlamıyorum.
Halk tercihini yaptı diyecek bir şey yok. Saygı duyuyorum halk tercihini yaptı. Biz seçilseydik bize saygı duyulacaktı onlar seçildi biz de saygı duyuyoruz. Böyle olmasını istediler böyle olacak" açıklamasını yaptı.







