Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

PLAJ HİZMETE AÇILIYOR

Zonguldak Belediyesi'nin işlettiği Kapuz Plajı’nda yaşanan sağanak yağışın ardından temizlik çalışmaları tamamlanarak bugün hizmete açıldı.

PLAJ HİZMETE AÇILIYOR
Bu içerik 405 kez okundu.
Advert

Zonguldak Belediyesi'nin işlettiği Kapuz Plajı’nda yaşanan sağanak yağışın ardından  temizlik çalışmaları tamamlanarak bugün hizmete açıldı.

Hafta sonu Zonguldak il genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası önlem amaçlı denizlere girmek yasaklanmıştı.

Zonguldak Merkez'de en çok tercih edilen Kapuz Plajı, Zonguldak Belediyesi ekipleri tarafından hızlıca temzilendi. Temizlenen Kapuz Plajı kullanır duruma getirilerek bugün hizmete açıldı.

Valiliğin aldığı kararla hafta sonunda il genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle hem insanların sağlık açısından hem de plajların temizlenmesi anlamında denize girmek yasaklanmıştı.

 

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
EYLEM ERTUĞRUL’DAN TBMM’DE  ET VE SÜT FİYATLARI TEPKİSİ
EYLEM ERTUĞRUL’DAN TBMM’DE ET VE SÜT FİYATLARI TEPKİSİ
MİTHAT ÇANAKÇI SÜMER EZGÜ’YÜ AĞIRLADI
MİTHAT ÇANAKÇI SÜMER EZGÜ’YÜ AĞIRLADI