Advert
Advert
Advert

"BURADA BİR İNATÇILIK VAR"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli yapı olarak tespiti yapılan Fevkani Köprüsü yıkımı öncesi Zonguldak Valiliği’nin aldığı karara köprü altı esnafı tepki gösterdi.

Bu içerik 340 kez okundu.
Advert

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli yapı olarak tespiti yapılan Fevkani Köprüsü  yıkımı öncesi Zonguldak Valiliği’nin aldığı karara köprü altı esnafı tepki gösterdi.

Valilik tarafından alınan köprü altı esnafına elektrik-su verilmeyecek ve 27 Ağustos tarihine kadar dükkanlarını tahliye etmeleri kararına esnaf tepki göstererek sürenin uzatılmasını istedi.

 Z HABER’e konuşan köprü altı esnafları Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın esnafın taleplerini üst kurumlara yanlış aktardığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

 “Vali bizi dinlemedi. Biz çıkmayacağız demiyoruz. Biz birkaç ay süre istedik. Yaz sezonu bitene kadar müsaade istemiştik. Belediye Başkanı da bize söz vermişti sözünü tutmadı. Lavuar alanı yapılmadan çıkartmak istiyor. Esnafı kimse dinlemiyor. Selim Alan ne diyorsa valimiz onu biliyor. Bakan beyimiz onu biliyor. Biz çıkacağız ama 20 günde olacak iş değil bu. Garanti verilmiyor. Bize dükkan verilecek de biz orayı kaça alacağımızı bilmiyoruz. Geçsek bile oranın tesisat işleri ve tadilat işleri 20 günde bitmez nasıl taşınacağız? Yer alamazsak 2 sene içerisinde lavuar projesi bitmezse ElmasPark’tan da çıkarılırsak ne olacak?  Esnaf uzlaşmaya yanaşmıyor diyorlar. Biz uzlaşmaya çalışıyoruz ama başkan bizden hep olmayacak şeyler istiyor. Burada bir inatçılık var.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ