Advert
Advert
Advert

SEL BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul Devrek'i ziyaret ederek selden en çok etkilenen Karşıyaka Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

 SEL BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ
Bu içerik 355 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul  Devrek'i ziyaret ederek selden en çok etkilenen Karşıyaka Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u, Şehirlerarası Otobüs Terminaline taşınan Devrek Belediyesi yeni hizmet binasında ziyaret eden Ertuğrul daha sonra Karşıyaka Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret etti.

  Selden en çok etkilenen Karşıyaka Mahallesini ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul'a Başkan Çetin Bozkurt eşlik ederek, çalışmaları ve sel hakkında bilgi verdi. Başkan Bozkurt, Devrek’te yaşanan sel felaketinde can kaybı olmayışının sevindirici olduğunu fakat büyük çaplı maddi hasar meydana geldiğini belirtti. Başkan Bozkurt, “Selin izlerini silmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Yardım ve destekte bulunan kurum kuruluş ve belediyelerimize teşekkür ediyorum”dedi.

    CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul  vatandaşlarla da görüşerek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

  Ertuğrul'a yaptığı ziyerette CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve CHP Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ile çok sayıda partili eşlik etti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ