Advert
Advert
Advert

CHP'DE SEÇİM BAŞLADI

CHP Devrek İlçe Başkanlığı seçimi bugün yapılıyor.

CHP'DE SEÇİM BAŞLADI
Bu içerik 562 kez okundu.
Advert

    -Sercan KAPUSUZ-

    CHP Devrek İlçe Başkanlığı seçimi bugün yapılıyor.

    Zonguldak’ta ilçe kongreleri ile birlikte kurultay sürecini başlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde Devrek ilçe kongresi yapılıyor. Devrek İlçe Başkanı bugün yapılacak oylama sonucu belirlenecek.

   10 yıldır görev yapan mevcut İlçe Başkanı Yaşar Bükrü'nün aday omadığı seçimde aday Uğur Dikenli beyaz listede, Emin Kocamn ise mavi listede yarışacak. 

  Masalcıoğlu Düğün Salonu’nda yapılan kongreye CHP Zonguldak Milletvekilleri; Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Kozlu İlçe Başkanı Merve Aslan, klimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Gökçebey İlçe Başkanı Mustafa Uyan, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gökçebey Önceki Dönem İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaztürk, Muhasebeciler Odası Başkanı Tahsin Erdem ve partililer katıldı.

    CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, “Genel kurulunun hayırlı ve uğurlu olmasını” diledi.

   Divan Başkanlığını Şeref Aydınlı'nın yaptığı kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve ardından faaliyet ve kesin hesap raporları okunmasıyla devam etti

   Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü'ye, İl Başkanı Murat Pulat ve Devrek belediye başkanı Çetn Bozkurt tarafından yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür plaketi verildi. İlçe Başkanlığı seçiminde Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağını belirterek konuşmalarını yaptılar.

  Daha sonra Devrek İlçe Başkanı adayları Emin Kocamn ve Uğur Dikenli konuşmalarını yaparak Cumhuriyet Halk Partili üyelere seslendiler.  Konuşmaların tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partili üyeler sandığa giderek oylarını kullanmaya başladı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA