Advert
Advert
Advert

PEKİ, BU İMZAYI KİM ATTI?

Muhtarın mühür ve imzasını kullandılar.

PEKİ, BU İMZAYI KİM ATTI?
Bu içerik 1569 kez okundu.
Advert

-Haber Merkezi-

  Devrek Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, muhtara teslim almadığı 20 adet boruyu “teslim aldı” diye tutanak düzenledi.

    Devrek’in Aksu Köyü Muhtarı Mehmet Ergirdi, köyü namına almadığı 20 adet boruyu “almış” gibi gösterildiğini, iddia ederek basın açıklaması yaptı.

    Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen tutanakta malzemenin İlyas Açık ile Ali Pürenli tarafından muhtara teslim edildiği ve teslim alanlarında Mete Seyhan ile Muhtar Ergirdi’nin gösterildiğini ifade eden Muhtar Ergirdi, “Ben bu durumu fark ettiğin anda Kaymakama gittim, olayı kendisine anlattım. O da beni İlyas Açıkgöz’e yolladı. Açıkgöz de beni İsmet Bostancı’ya havale etti” dedi.

     Açıklamasında,”Ayrıca ek belgede belirtilen 20 ad.500x6000 Koige borular tarafımızca teslim alınmamış imza ve mühür şahsıma ve muhtarligimiza ait değildir” diyen Muhtar Ergirdi, “Düzenledikleri tutanakta teslim almadığım malzemeyi almışım gibi göstererek devletimizi yapratmışlardır. Ne o mühür benim ne de o imza bana ait. Peki, bu mühür ve imzayı kim attı? Devleti temsil edenlerin böyle bir sahtekarlık etmelerine şaşırıyorum. Durumu gerek milletvekillerimize, bakanımıza gerekse de Cumhurbaşkanımıza da ileteceğim. Böyle şey olur mu?. Muhtarlar köyünde devletin temsilcileridir. Şahsıma yapılan bu saygısızlık temsil ettiğim köyüme ve yöreme yapılmış kabul edilmesi mümkün değildir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA