Advert
Advert
Advert

BAŞKAN DİKENLİ MAZBATASINI ALDI

CHP Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli, mazbatasını alarak göreve başladı.

 BAŞKAN DİKENLİ MAZBATASINI ALDI
Bu içerik 696 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

   CHP Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli, mazbatasını alarak göreve başladı.

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanlığı'nın 38. Olağan Genel Kurulu'nda ilçe başkanı seçilen Uğur Dikenli ve Yönetimi, mazbatalarını Devrek İlçe Seçim Müdürü Ahmet Sarıbaş'tan aldı.

   Bugün Devrek İlçe Seçim Kurulundan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Başkan Uğur Dikenli görevine başladı. CHP Devrek ilçe yönetimi olarak gerçekleştirecekleri ilk toplantıda görev dağılımını yapacaklarını belirten Başkan Uğur Dikenli;

  "Öncelikle tüm partililerimize ve yönetim kurulumuza hayırlı uğurlu olsun. 20 Ağustos pazar günü  yaptığımız ilçe kongremizin sonucunda parti delegelerimizin teveccühü ile CHP Devrek İlçe Başkanlığına seçildim. Bura da iki aday yarıştık ama, bizim için partimiz kazandı, Cumhuriyet Halk Partisi kazandı. Çeşitli kademelerde ve her zaman hizmetinde olduğum partime, ülkeme ilçe başkanı olarak hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. CHP Devrek ilçe yönetimi olarak gerçekleştireceğimiz ilk toplantıda görev dağılımını yaparak yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben, gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağız.

  Yapmış olduğumuz  İlçe Başkanlığı kongremize katılarak bizleri onore edenler başta olmak üzere, bu seçim sürecinde emek vermiş partililerimize, üyelerimize, delegelerimize ve emeği geçen tüm yoldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

     İlçemize ve ülkemize en güzel şekilde hizmet etmek için bu yolda çıktık. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

   20 Ağustos Pazar günü yapılan ve Uğur Dikenli ile Ahmet Emin Kocaman'ın yarıştığı CHP Devrek İlçe Olağan Kongresinde oy kullanan 154 delegenin 82'sinin oyunu alan Uğur Dikenli CHP Devrek İlçe Başkanlığına seçilmişti.

    Uğur Dikenli Başkanlığı’ndaki CHP Devrek'in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

 1-Özlem ALBAYRAK

2- Şenol BARUTÇU

3- Yurdagül BOZKURT

4- Yaşar ÇİVAK

5- Kazım DARICI

6- Hayati DEMİRCİ

7- Efe EKİM

8- Kadir KABASAKAL

9- Emine KARA

10- Muhammet KOÇBAŞ

11- Muhammet Behiç ONAN

12- Aleyna ÖRENLİ

13- Nurcan SARI

14- Kerim USTA

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA