Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

"ZONGULDAK'IN SOKAKLARINA VE CADDELERİNE BAKMAK YETERLİ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'na parti içi ziyaretler devam ediyor.

Bu içerik 682 kez okundu.
Advert

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'na parti içi ziyaretler devam ediyor. CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul ve İl Başkanı Murat Pulat, yeni seçilen Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'nu ziyaret ederek başarılar diledi.

 Başkan Zaimoğlu, Milletvekilleri Yavuzyılmaz ve Ertuğrul'a ziyaret için teşekkür etti.  Ziyarette yapılan görüşmelerde Zonguldak Belediyesi'ni yerel seçimlerde yeniden geri kazanmak için mesajlar verildi.

 AKP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geçtiğimiz günlerde CHP'lilere; "Ellerindekini korusunlar, dikkat etsinler. Ben onların ellerindekini alacağım" sözlerine CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yanıt verdi. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın açıklamalarına yönelik "Zonguldak halkının nasıl bir sıkıntı yaşadığını görmek için Zonguldak'ın sokaklarını ve caddelerine bakmak, arabayla bir buralarda dolaşmak yeterlidir" dedi.

 Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediyesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yani bu söylediği cümle yanıt verilebilecek bir cümle değil. Yani ben böyle kısır hamaset dolusu tartışmanın içine girmeyi doğru bulmuyoruz.

 Bugün Zonguldak halkının nasıl bir sıkıntı yaşadığını görmek için Zonguldak'ın sokaklarını ve caddelerine bakmak, arabayla bir buralarda dolaşmak yeterlidir. Bir dolmuşa inip binmek, vatandaşın elini cebine atması bile nasıl bir sıkıntı yaşadığını zaten göstergesi.

   O nedenle biz Zonguldak'ı ileriye götürecek projeleri konuşalım. Vatandaşla ortak akılla birlikte alınarak yapılan projeleri konuşalım. Halka rağmen, bilime rağmen yapılan,  söylenen, uygulanmaya çalışılan zorlama işleri değil. bu bakımdan ben  önümüzdeki yerel seçim sürecinin tüm siyasi partilerin ve örgütlerin projelerinin yarıştığı bir süreç olmasını umut ediyorum. Böyle hamasi, tartışmalarla bir partiden diğerine söylenen laflar atılan sloganlarla bu sürecin  Zonguldak'a bir fayda getirmeyeceği kanaatindeyim."

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ