Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ZÜBEYDE FİLMİ SAFRANBOLU’DA ÇEKİLECEK

Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'ın Hayatı Film Oluyor!

ZÜBEYDE FİLMİ SAFRANBOLU’DA ÇEKİLECEK
Bu içerik 1821 kez okundu.
Advert

  Cumhuriyet Gazetesi yazarı ve usta oyuncu Müjdat Gezen, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatıyla ilgili filmin çekimlerinin yakında başlayacağını duyurdu.

    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde" filmi için Safranbolu’da çalışmalar devam ediyor. Müjdat Gezen de bu ay içinde Zübeyde filminin çekimleri için Safrabolu'ya geleceğini açıkladı.

    Usta oyuncu Müjdat Gezen, bu özel yapımın çekimlerinin büyük bir kısmının Safranbolu’nun Eski Çarşı bölgesinde yapılacağını duyurdu. Eski Çarşının, Selanik’in eski haline çok benzediğini belirten Gezen, Eylül ayı içinde Safranbolu’da inceleme yapacağını belirtti.

    Müjdat Gezen, filmde Zübeyde Hanım’ın babası Sofuzade Feyzullah Ağa karakterini canlandırırken, Mehmet Aslantuğ, Ali Rıza Efendi’nin babası Kızıl Hafız Ahmet Efendi rolünü üstlenecek. Halil Ergün ise bir doktor karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Gezen, Zübeyde Hanım rolü için iki sevilen isimle görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    Büyük merakla beklenen “Zübeyde” filmi, Türk sineması adına önemli bir yapım olarak dikkat çekiyor ve Atatürk’ün annesinin hayatını anlatarak tarihi bir döneme ışık tutmayı amaçlıyor. Gözler, Safranbolu’da başlayacak çekimlere çevrildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU