Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SÜSLÜ KADINLAR PEDAL ÇEVİRECEK

Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde kadınlar Devrek'te bisikletleri ile meydanlarda olacak.

SÜSLÜ KADINLAR PEDAL ÇEVİRECEK
Bu içerik 661 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

   Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde kadınlar Devrek'te bisikletleri ile meydanlarda olacak.

   Kadınların öncülüğünde 2013 yılından bu yana düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 17 Eylül Pazar günü Devrek ve dünyanın 200 şehrinde eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

   Kadınların öncülüğünde düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 17 Eylül Pazar günü Türkiye’de ve dünyada yaklaşık 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Devrek Organizatörü Güler Demirci Benli Devrek'te de gerçekleştirilecek olan bisiklet turuna tüm kadınları davet etti.

  Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Devrek Organizatörü Güler Demirci Benli, turun 17 Eylül Pazar günü, saat 17.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacağını belirterek;

  “Sizi bu yıl 17 Eylül Pazar günü 11. kez yapılacak olan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’na davet ediyoruz. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 2013 yılında İzmir’de başlamıştır. Yıllar içerisinde büyüyen bu etkinlik önce Türkiye’de daha sonra dünyada diğer şehirlerde bisiklete binen kadınların da dikkatini çekmiştir. Turumuz bu yıl yaklaşık 200 şehir, yaklaşık 32 ülke ve Devrek'te 2. kez eş zamanlı olarak yine bağımsız gönüllü kadınlar tarafından yapılacak. 'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü' kapsamında bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, kadınların toplumda daha fazla görünürlüğünü sağlamak, kendilerini temsil etmelerine fırsat vermek ve güvenli bisiklet sürmeye ilişkin altyapı talebini pekiştirmek için düzenlenmektedir. Turumuz 17 Eylül Pazar günü, saat 17.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacaktır. Tüm Devrek halkımızı pedal çevirmeye davet ediyoruz.” dedi.

  Devrek'i geliştirmek ve en iyi şekilde tanıtımını yapmayı planlayan etkinliğe katılacak olanların Instagram uygulaması üzerinden “@devrek_skbt” hesabı ile iletişime geçerek organizasyon hakkında bilgi alabilirler.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ