Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ERHAN ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Devrek’in sevilen ve sayılan öğretmenlerinden Erhan Divitçioğlu toprağa verildi.

ERHAN ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu içerik 1106 kez okundu.
Advert

    -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek’in sevilen ve sayılan öğretmenlerinden Erhan Divitçioğlu  toprağa verildi.

    Değerli işadamı Celal Ulupınar’ın kayınpederi Behiye Divitcioğlu'nun eşi, Hande Divitçioğlu ve Orkide Ulupınar'ın babaları, Derin, Jülide ve Ayşenaz'ın dedeleri Hamidiye Anadolu Lisesi (Devrek Lisesi) eski müdürlerinden Erhan Divitçioğlu hayatını kaybetti.

     41 yıl öğretmenlik yapan 73 yaşındaki Erhan Divitçi öğretmenimiz tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde bu gece yaşamını yitirdi.

  Devrek’te uzun yıllar öğretmenlik yapan ve en son Devrek Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinden emekli olan Erhan Divitçioğlu saygın ve değerli kişiliğiyle halk tarafından seviliyordu. Divitçioğlu evli ve iki çocuk babasıydı

   Divitçioğlu için Devrek Yeni Camisinde düzenlenen cenaze töreninde, Celal Ulupınar ve yakınları taziyeleri kabul etti.

   Divitçioğlu'nun canazesi İsmetpaşa Mahallesi Nuri Tarhan Sokaktaki evinden alınarak Devrek Yeni Cami’de öğle vakti kılınan namazın ardından şehir mezarlığına toprağa verildi.

   Törene, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, AKP 24.ve 26. Dönem Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanvekili Şeref Aydınlı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İş Adamı Celal Ulupınar, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Avni Çelik olmak üzere siyasi parti temsilcileri, işadamları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.

  Bölge Haber olarak öğretmenimize Allah’tan rahmet,kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU