Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ZAMAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak eski Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

ZAMAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu içerik 1595 kez okundu.
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak'ta eski CHP İlçe Başkanı Fikret Zaman, 1 Ekim Pazar günü yapılacak olan 14. Olağan genel kurul kongresi öncesi adaylığını açıkladı.

 400 delegenin yüzde 10'unun desteğine talip olan Fikret Zaman, İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. İlçe Başkanları ile görüştüğünü belirten Fikret Zaman, kendine güvendiğini ifade etti.

 ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanlığı görevine aday olduğunu açıkladı.  Daha önce atama ile CHP Zonguldak İl Başkanı, ilçe başkanı olarak görev yapan ve bir dönemde İl Genel Meclisi üyeliği ve CHP Grup Başkanvekili görevini yürüten ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

    Zaman açıklamasında, “Bütün il-çelerde kongreler yapıldı. İlçe kongreleri başarıyla bitti. Benim gibi düşünen CHP'li arkadaşlar gibi İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Bu yapılması gereken bir açık-lamaydı. İlçe başkanları toplantı yaptılar. İlgili kriterler üzerinde durdular. İlçe başkanları bireysel olarak bir kişi üzerinde durmaları zor olabilir. Ben bunu geçmişte yaşadım. Ben  teker teker ilçe başkanları ile görüştüm. Partimize gönül veren tüm delege arkadaşlarımdan destek istiyorum” diye konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU