Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

"KENDİ HAYATLARINI HİÇE SAYIYORLAR"

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt İtfaiyecilik Haftası’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bu içerik 689 kez okundu.
Advert

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt  İtfaiyecilik Haftası’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

     Afet ve yangınlara karşı özveriyle çalışan tüm itfaiye teşkilatının İtfaiyecilik Haftası’nı kutlayan Başkan Çetin Bozkurt itfaiye teşkilatının günün modern şartlarına ulaştıracak adımları kararlılıkla attıklarını vurguladı.

     Başkan Bozkurt mesajında şu ifadelere yer verdi:

     “İtfaiye teşkilatımız her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını yürütüyor. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Çalışma esasları, gayretleri ve gösterdikleri hassasiyet ile deprem ve yangın mahalline, afetlere, kaza ve boğulma olaylarına anında müdahale etme noktasında olay yerine en kısa zamanda gittiklerini görüyoruz. Vatandaşlarımızın can, mal ve emniyetinin korunması noktasında göstermiş oldukları gayretleri yakinen takip ediyoruz.

      Bundan sonraki süreçte yeni çalışma ortamlarında daha modern, daha nezih ve hızlı bir şekilde yangına müdahele etme, vatandaşımızın ihtiyaçlarına ulaşmak noktasında hizmetlerine 7/24 saat mesai kavramı gözetmeksizin aralıksız devam edecektir. Bu zorlu görevde bütün itfaiyeci kardeşlerime kolaylıklar diliyor, tüm İtfaiye çalışanlarının haftalarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU