Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

CHP'NİN EN GENÇ ÜYESİ OLDU

CHP'NİN EN GENÇ ÜYESİ OLDU
Bu içerik 416 kez okundu.
Advert

Ecenaz Kılınç, 9 Mayıs 2023'te 18 yaşına girmesinin ardından parti üyesi olarak, Türkiye'de de en genç parti üyesi olma ünvanına sahip oldu.

Kılınç, 9 Mayıs 2023'te 18 yaşına girmesinin ardından parti üyesi olarak, Türkiye'de de en genç parti üyesi olma ünvanına sahip oldu. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerinde de var olan gücüyle CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney'in öncülüğünde çalışan Kılınç, parti içi çalışmalarını aksatmadan ilerletti.

CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hem partinin en genç üyesi olan hem de üstün mücadele örneği sergileyek partililere örnek olan Ecenaz Kılınç'ı telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, "Yol arkadaşım olduğun için seni tebrik ediyorum. Cumhuriyet sizlere emanettir." diyerek Ecenaz'ı kutladı. Kılınç, bu görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederek "Sayın Genel Başkanım, birlik ve beraberliğimiz her zaman sürecek" dedi.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ise bu durumdan parti ve Ecenaz adına memnuniyet duyduğunu belirtererek;

"CHP gençliğe önem veren bir partidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda durmadan hedefimize yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  AMİGURUMİ İLE PARA KAZANIYORLAR
AMİGURUMİ İLE PARA KAZANIYORLAR
ANIT AĞACA YAKIŞMIYOR
ANIT AĞACA YAKIŞMIYOR