Advert
Advert
Advert

"EMEKLİLER SADAKA DEĞİL, İNSANCA YAŞAMAK İSTİYOR"

Başkan Pak: "Gün geçtikçe enflasyon karşısında ağırlaşan ekonomik tabloda emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5.000 TL sadakadan öte hiç bir anlam ifade etmez." dedi.

Bu içerik 319 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ-

  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ödeneceğine dair açıklamasına tepki gösteren Gelecek Partisi Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak: "Gün geçtikçe enflasyon karşısında ağırlaşan ekonomik tabloda emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5.000 TL sadakadan öte hiç bir anlam ifade etmez." dedi.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapılacağını duyurdu. Erdoğan, fiilen çalışan emeklilerin bu düzenlemeden yararlanamayacağını açıkladı. Gelecek Partisi Devrek İlçe Başkanı Muharem Pak düzenlemeye tepki gösterdi.

  Başkan Pak, düzenleme hakkında yaptığı açıklamasında; "Emekliler sadaka değil, insanca yaşamak istiyorlar. Gün geçtikçe enflasyon karşısında ağırlaşan ekonomik tabloda emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5.000 TL sadakadan öte hiç bir anlam ifade etmez. En önemlisi de halen çalışmak zorunda kalan emeklilerin bu ödemeden muaf tutulmasının izahı bulunmamaktadır. Bankaların bile 8000-9000 TL bandında promosyon verildiği bir dönemde iktidarın vereceği 5000 TL kabul edilir bir meblağ olamaz. Emekliler bunu hak etmiyor." dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ