Advert
Advert
Advert

TTK, İSTENİLEN EVRAKLARI AÇIKLADI

TTK’ya alınan 2 bin maden işçisinin kura çekiminin ardından asıl adayların listesi TTK Genel Müdürlüğü’nün resmî internet sitesinde yayınlandı.

TTK, İSTENİLEN EVRAKLARI AÇIKLADI
Bu içerik 555 kez okundu.
Advert

TTK’ya alınan 2 bin maden işçisinin kura çekiminin ardından asıl adayların listesi TTK Genel Müdürlüğü’nün resmî internet sitesinde yayınlandı.

Yayınlanan listeler sırasında, işe girmeye hak kazanan adaylar için önemli duyuru yapıldı. TTK'dan yapılan duyuruya göre, İşe girmeye hak kazanan adayların sağlık kontrolü ve getirmesi gereken evraklar açıklandı.

İşte o duyuru;

 "Önemli not; Kura çekimi sonucunda ASIL olarak belirlenen adayların, ücretleri kendileri tarafından karşılanmak suretiyle TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda alacakları “Yeraltında pano-ayak üretim işçiliği sanatında çalışır” kararlı İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını almaları için Kurumumuzca İlgili hastane veya hastanelere sevk edilmek üzere aşağıdaki belgelerle birlikte ;

Kuradan çıkan Asıl aday sırasına göre;

1-300 (300 dahil) arası adaylar 23 Ekim 2023 tarihinde,

301-600 (600 dahil) arası adaylar 24 Ekim 2023 tarihinde,

601-900 (900 dahil) arası adaylar 25 Ekim 2023 tarihinde,

901-1200 (1200 dahil) arası adaylar 26 Ekim 2023 tarihinde,

1201-1500 arası adaylar 27 Ekim 2023 tarihinde

Zonguldak TTK Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı İşçilik Servisine müracaat etmeleri gerekmektedir.

ADAYLARIN YANINDA GETİRECEĞİ BELGELER

* Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi

* En son bitirdiği okul diploması ve fotokopisi

* 4 adet vesikalık resim

* İkametgâh belgesi

* Nüfus kayıt örneği

* Varsa askerlik terhis belgesi (fotokopi)

* Varsa Sigorta sicil numarası ve Başlangıç tarihi (Gün, Ay, Yıl) (Fotokopi)

NOT: Belgelerin şeffaf dosya içerisinde getirilmesi gerekmekte olup, belge getirme sırasına göre her gün 50 aday hastaneye sevk edilecektir.

NOT: Kuradan çıkmış olmak tek başına işe girmeye hak kazandırmaz. Elektronik kura çekimi sonucunda ASIL olarak belirlenen adaylar; Kurumumuzca sevk edilecekleri tam teşekküllü hastaneler tarafından, 20.06.2012 tarih ve 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kurallarına uygun olarak hazırlanan TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda “Yeraltında pano-ayak üretim işçiliği sanatında çalışır” kararlı sağlık raporlarını almaları ve İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan Arşiv Araştırması sonucuna göre işe girmeye engel bir suçları olmaması halinde işe başlatılacaklardır.

İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını alamayan, İl Emniyet Müdürlüklerince yapılacak olan Arşiv Araştırmasına göre işe girmeye engel bir suçu olanlar ile 8 ay içinde işten ayrılanların yerine YEDEK listesinin ilk sırasındaki (1501’den itibaren) kişiden başlamak üzere sırasıyla yedek aday çağrılıp hastaneye sevk edileceklerdir.

Bu ilan, yönetmelik hükümlerine göre tebligat niteliğinde olup, işçi adaylarına ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ