Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE 100. YIL BALOSU

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi tarafından Cumhuriyetiin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Balosu River Mill Park Otel’de yapıldı.

DEVREK’TE 100. YIL BALOSU
Bu içerik 626 kez okundu.
Advert

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi tarafından Cumhuriyetiin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Balosu  River Mill Park Otel’de yapıldı.

    Balo, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

    ADD Devrek Şube Başkanı Tülay Karademir yaptığı açılış konuşmasında, “Son nefesimize kadar Atamızın mirasına sahip çıkacağız. Yaşasın 100. yaşımız. Yaşasın Cumhuriyet. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyet Balomuzun gerçekleşmesinde emeği geçen, katılan ve katılamayıp gönlünün bizimle olduğunu bildiğimiz tüm Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarına teşekkür ediyorum” dedi.

     Devrek Belediye Başkanı Çetin bozkurt da yaptığı konuşmada, “Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet’i gençlere armağan etmiş, onlara koruma ve kollama görevi vererek gençleri yetiştiren bizlere ve gençlere büyük sorumluluk vermiştir.”dedi.

    Başkan Bozkurt konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

    “100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları mücadelelerinin sonucunda bağımsızlık ve laiklik ilkeleri doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Türk halkı, cumhuriyet sayesinde özgürlük ve eşitlik kavramlarıyla tanışmış oldu. Cumhuriyet, temel hak ve özgürlükleri garanti altına alarak hem milli birlik ve beraberliğimizi korumuş hem de cumhuriyet rejimini her bir yurttaşın koruması gereken bir unsura dönüştürmüştür. İşte bu nedenlerden dolayı Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet’i gençlere armağan etmiş, onlara koruma ve kollama görevi vererek gençleri yetiştiren bizlere ve gençlere büyük sorumluluk vermiştir. Cumhuriyeti korumak ve kollamak hem bizler hem de gençler için namus ve bayrak meselesidir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, O’nun izinden, açtığı yoldan yürümeye nice yüz yıllar devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Son nefesimize kadar Atamızın mirasına sahip çıkacağız. Yaşasın 100. yaşımız. Yaşasın Cumhuriyet. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

     Baloda, Cumhuriyetimizin 100. Yılı, şarkılar, türküler, marşlar ve çeşitli gösterilerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU