Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MÜFTÜOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Eski Devlet Bakanı Güneş Müftüoğlu Çaycuma’da toprağa verildi

MÜFTÜOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ
Bu içerik 630 kez okundu.
Advert

    Eski Devlet Bakanlarından Güneş Müftüoğlu, Çaycuma’da toprağa verildi.

     Ankara'da 78 yaşında yaşamını yitiren, 18. ve 19. Dönem Zonguldak Milletvekilliği ve 50. Hükümet'te Devlet Bakanlığı yapan Güneş Müftüoğlu için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.

     Müftüoğlu'nun cenazesi, memleketi Çaycuma’ya getirilerek Merkez Camii'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

     Müftüoğlu’nun cenaze törenine; Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AKP Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AKP Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,Ali Koçal, Ali İhsan Köktürk, Muharrem Akdemir, Mithat Gülşen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

GÜNEŞ MÜFTÜOĞLU KİMDİR?

     Çaycuma’da 1945'te dünyaya gelen Müftüoğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Serbest avukatlık yapan Müftüoğlu, 18. ve 19. Dönem Zonguldak Milletvekilliği ve 50. Hükümet'te Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu.

    Müftüoğlu, evli ve 2 çocuk babasıydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.