Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

YAVUZYILMAZ KAZA BÖLGESİNE GİTTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çalışma ve Enerji Bakanlıklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gittiklerini açıkladı.

YAVUZYILMAZ KAZA BÖLGESİNE GİTTİ
Bu içerik 364 kez okundu.
Advert

Siirt'in Şirvan ilçesinde bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 3 kişi hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çalışma ve Enerji Bakanlıklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gittiklerini açıkladı.

Şirvan ilçesi Maden Köyü'nde bulunan özel bir bakır madeninde göçük meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Enkaz altından çıkartılan 3 kişi, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Zekai Can Calık, Emre Gökduman ve Orhan Gültekin hayatını kaybetti.

Yaşanan göçüğün ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı paylaşımında: “Siirt'in Şirvan ilçesinde bir bakır madeninde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 madencimize Allah'tan rahmet, yaralı işçilerimize acil şifalar diliyorum. Konuyu yakından takip ediyoruz. Gölge Kabinemizde Çalışma ve Enerji Bakanlıklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılarımız Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket ettiler.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.