Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

3 AY ÖNCE EVLENMİŞ

Siirt’in Şirvan ilçesi Maden Köyü’nde özel bir bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi hayatını kaybetti.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞ
Bu içerik 441 kez okundu.
Advert

Siirt’in Şirvan ilçesi Maden Köyü’nde özel bir bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden işçilerden Zekai Can Çalık’ın bir dönem Üzülmezspor’da top oynadığı ortaya çıktı. Öte yandan, Zekai Can Çalık’ın 3 ay önce Bahar Çalık ile evlendiği öğrenildi.

Siirt’in Şirvan ilçesi Maden Köyü’nde bulunan özel bir bakır madeninde göçük meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Enkaz altından çıkartılan 3 kişi, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Zekai Can Çalık, Emre Gökduman ve Orhan Gültekin hayatını kaybetti.

 Hayatını kaybeden işçi işçilerden Zekai Can Çalık’ın 8 temmuz 2023'de Ören Beldesinde yapılan düğünle Bahar Çalık ile hayatını birleştirdiği, Çalık Ankara’da ikamet ettiği ve görevli olarak Siirt’e gittiği belirtildi.

 Öte yandan, bir dönem Üzülmezspor’da oynadığı öğrenildi. Üzülmezspor ise sosyal medya hesabından Zekai Can Çalık için taziye mesajı yayımladı. Yayımlanan taziye mesajı şöyle: “Eski futbolcumuz Zekai Can Çalık Siirt’te maden ocağı göçüğünde hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz. Başımız sağ olsun.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU