Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ALDIĞI MEYVE SUYU KÜFLÜ ÇIKTI

Zincir market BİM'de 'meyve suyu' rezaleti.

ALDIĞI MEYVE SUYU KÜFLÜ ÇIKTI
Bu içerik 1569 kez okundu.
Advert

 - Sercan KAPUSUZ-

  Zincir market BİM'de 'meyve suyu' rezaleti.

Bir vatandaşın BİM’in Devrek şubesinden aldığı meye suyu hastanelik ediyordu. Türkiye’de yüzlerce şubesi bulunan BİM marketteki yetersiz denetimler sonucu ortaya çıkan iğrenç görüntülere bir yenisi de Devrek'te eklendi.

  Daha önce son kullanma tarihi geçmiş, küflü ve böceklenmiş ürünlerin satıldığı, çekilen görüntülerle iddia edilen zincir market BİM'de şimdi de Devrek'te bir vatandaşın aldığı meyve suyunun küflü çıkması görenleri hayrete düşürdü.

  İddiaya göre, zincir market BİM’in Devrek şubesi raflarında satışa sunulan küflü meyve suyu az kalsın bir vatandaşı zehirliyordu. T.K. isimli vatandaş dün Devrek BİM şubesinden alışveriş yaptı. Aldığı meyve suyunun son kullanma tarihinin geçmemesine rağmen eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Meyve suyunu içmek isteyen vatandaş, bardağa koyduğu meyve suyunun tadının ve kokusunun farklı olduğunu anlayınca paketi keserek içine baktı. Kestiği paketin içinin küflü olduğunu gören ve gördüğü manzara karşısında şoka uğrayan T.K. duruma tepki gösterdi. Gördüğü manzara karşısında tepkisini dile getiren T.K.;

   "BİM'in Devrek şubesinden aldığımız meyve suyunun paketinin içinden çıkanlara inanamadım. Dün  BİM Devrek şubesinden aldığım meyve suyunu içmek için bardağa koyduğumda meyve suyunun tadının ve kokusunun farklı olduğunu anladım. Aklıma ilk önce son kullanma tarihine bakmak geldi. Tarihe baktığımda 26.08.2024 yazıyordu. Bende neden olabileceğini merak ederek meyve suyu paketini kestim. Kestiğim paketin içinin küflü olduğunu görünce gördüğüm manzara karşısında şoka uğradım.

  Biz bu ürünleri çocuklarımıza da veriyoruz. Ben değil de çocuğum farkında olmadan bu meyve suyunu içmiş olsaydı belki de şuan hastanelik olacaktı. İnsan sağlığı bu kadar basit olmamalı."dedi.

  Görüntülerde meyve suyu paketinin içinin küflü çıkması akıllara ürünlerin hangi koşullarda muhafaza edildiği sorusunu getirdi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TRT REPERTUVARINDA ZONGULDAK’IN 16 TÜRKÜSÜ OLDU
TRT REPERTUVARINDA ZONGULDAK’IN 16 TÜRKÜSÜ OLDU