Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

EREN HOLDİNG'E ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ

Zonguldak’ta Termik Santral ve Liman yatırımının yanı sıra karton fabrikası kuracak olan Eren Holding için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çatalağzı-Muslu bölgesinde bir alanı Eren Holding Anonim Şirketi Zonguldak Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan ett

EREN HOLDİNG'E ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ
Bu içerik 596 kez okundu.
Advert

Zonguldak’ta Termik Santral ve Liman yatırımının yanı sıra karton fabrikası kuracak olan Eren Holding için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çatalağzı-Muslu bölgesinde bir alanı Eren Holding Anonim Şirketi Zonguldak Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan etti.

Zonguldak’ta Termik Santral ve Liman yatırımının yanı sıra karton fabrikası kuracak olan Eren Holding için devlet büyük kolaylık sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalaman kararname ile Kilimli’de (Çatalağzı-Muslu) bir bölge Eren Holding Anonim Şirketi Zonguldak Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi.

Karar şöyle: Zonguldak İli, Kilimli İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen alanın Eren Holding Anonim Şirketi Zonguldak Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmesine, 4737 sayılı Endüstri Bölgeleri Kanununun 4/Ç maddesi gereğince karar verilmiştir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TRT REPERTUVARINDA ZONGULDAK’IN 16 TÜRKÜSÜ OLDU
TRT REPERTUVARINDA ZONGULDAK’IN 16 TÜRKÜSÜ OLDU